31 mars 2009

Jag är en otroligt mesig person då det kommer till "gamla" matsaker. Går något ut samma dag så får jag inte i mig det, oavsett om de är dåligt eller inte. Det kan också vara så att jag ska fika kvällen innan, men ser att de går ut dagen efter - det går inte äta det då (undantag finns dock..)! Jag kan inte heller dricka det sista ur ett mjölkpaket utan det måste vara minst 2 glas kvar för att jag ska kunna dricka det.
 
Iomed detta får jag ofta höra att jag är mesig, bortskämd eller "schåpig" som vi typ säger i norrland. Men vadå, det är ju inte mitt fel att saker har ett utgångsdatum, eller hur? Och utgångsdatum finns faktiskt av en anledning, det kan ju ingen förneka. Eller? Så låt mig vara "schåpig" och ge mig fräsch mat istället! :)
Usch så bortskämd jag låter, haha.

Imorgon är det iallafall dags för Nationellt prov i Svenska B, jippi! Jag är verkligen inte en sån som kan sitta flera timmar och tänka, skriva samt låta smart på samma gång. Nej. Jag har som alltid haft svårt för alla skrivuppgifter som jag har haft genom åren och jag tror att det kallas koncentrationssvårigheter? Gamla lärare/kuratorer sa då att jag led av nå sånt, och jag gör nog det fortfarande... Jätte jobbigt är det, men jag ska göra mitt bästa!

Glöm inte bort att imorgon börjar den nya lagen IPRED. Like people caaarezz. Men bilden var rolig iallafall!

 
Nu ska jag faktiskt sova, de behövs! Simma lugnt!

31 mars 2009

Hoho vilken skön dag idag! Är ju hjälplärare hos Elisabet idag och de visade sig att HP2A + HP2B har anmält sig till en innebandyturnering som någon hade som projektarbete - så jag har fått lite fri-tid! Sitter just nu hemma och ska börja med 2st inlämningsuppgifter som HP2orna ska få. Spännande!

Jag måste få säga att jag är ledsen över att inte ha Elisabet i något ämne iår. Hon är verkligen den bästa läraren som finns på strömbacka! Dom andra är inte fy skam heller, men det är något med Elle som gör henne så otroligt.. härlig? Ni som har haft henne eller har henne vet nog vad jag menar.

Haha, sitter på mor&far's dator eftersom jag inte har word på min. Hittade lite gamla innebandybilder (och såklart flera hundra andra också).

  
 
Bild 1: Innebandylaget. 17 november 2002 i Arjeplog! (HAHA, jag ser galen ut!)
Bild 2: Johan tog några autografer till mig från Sveriges landslag! VM slutspel i Globen, 2006
Bild 3: Sverige värmer upp, VM slutspel i Globen 2006

Nu ska jag ta och börja leta upp några märken som förekommer på vissa varor. Simma lugnt!

30 mars 2009

Det är inte lätt när det är svårt alltså. Låg och kollade igenom lite bloggar på bloglovin och kände att det drog jääävligt kallt om fötterna.. märkte då att fönstret stod helt öppet och kalluften bara forsade in. Så nu ligger jag här i ett, mer eller mindre, kallt (men ack så härligt) mörkt rum.

Dagen idag har varit helt OK! Dock så ville jag verkligen inte stiga upp imorse men nöden har ingen lag, som man säger. Förstår fortfarande inte vart tiden har tagit vägen, hela dagen har gått i superspeed. Helt galet! Fick iallafall sluta en timme tidigare idag - skönt! Och imorgon ska jag väl se om jag inte kan få gå någon minut tidigare, för Oskars skull. Hoho.


   
Nej, nu ska jag faktiskt sova - på momangen. Har tandläkarn 08:50 imorgon och lite nervös är man ju. Godnatt och simma lugnt!

P.S Javisst, nog skulle jag vilja fara utomlands Alma! Men jag flyger absolut inte och har inga pengar, haha. D.S

29 mars 2009

Är himla osäker på om datorn har ställt om sig själv eller inte, men de lär man väl få reda på någon gång. Det är iallafall idag man skulle ha ställt fram klockan en timme -> 13:00 blir till 14:00 osv, nivet.

Dagen idag har gått ohiskeligt snabbt, vart har tiden tagit vägen? Förutom då att man skulle ställt fram klockan.. och förlorat lite tid på det, men de är en annan femma. Har massor med saker jag måste göra till veckan och jag känner ingen motivation eller tagg till det. Har otaligt många prov (känns det som) och så måste jag skriva ett tal till SvB tills på fredag - dubbelsuck. Vad ni än gör - börja inte skjuta upp saker, det är fan inte värt det.

Så.. annars mår jag bra. Lite för överpigg men det går över såfort kroppen insett att de är söndag och att skolan börjar om igen imorgon. Ligger och har läst ur Damrummet - förlösande humor när det kniper. Så sjuka endel saker är egentligen. Tillexempel;

10 saker att göra i en hiss
1. Ta med en kamera och ta bilder på alla i hissen.
2. Tryck på knapparna och låtsas att du får en elektrisk stöt. Le och gör sedan om det en gång till.
3. Håll hissdörrarna öppna och säg att du väntar på en vän. Låt dörrarna gå igen efter ett tag och säg rakt ut i luften: "Hej Peter, hur har du haft det idag?"
4. Placera en låda i ena hörnet och varje gång någon kliver in fråga om de hör något som tickar.
5. Tala om för folk att du kan se deras aura.
6. Skrik "GRUPPKRAM" och kasta dig sedan över de andra i hissen.
7. Lyssna på hissväggarna med ett stetoskop.
8. Öppna din väska eller portfölj en aning och medan du kikar in frågar du: "Är det tillräckligt med luft där inne?"
9. Fråga om du kan trycka på knapparna åt de andra i hissen, och tryck på fel knappar.
10. Flytta in ditt skrivbord i hissen och varje gång någon kliver in frågar du om de har bokat tid.

Förstå så otroligt kul om det skulle hända en själv! Inte för att jag åker hiss, men ändå!


Klicka på bilden för länk. Eller så klickar du här!

Nej, nu ska jag se på film och sedan sova. Skönt! Simma lugnt!

28 mars 2009

Jag lovade Tina att uppdatera bloggen, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sitter iallafall just nu tillsammans med Åsa, Robin och Oskar vid datorn, ovanligt! Oskar är förövrigt barn till mor&far's jobbarkompis Tobbe. Dom bor hos oss ett tag, mycket trevligt!

Idag var den väntade Earth Hour-dagen (att släcka alla lampor osv mellan 20:30 - 21:30). I våran familj valde vi att släcka alla lampor, men behålla dator + tv på - är man beroende av elektronik så är man. Men det var ju iallafall bättre än ingenting, right?

Iallafall.. jag har bunkrat upp med massor av godis, chips och popcorn (MUMS!). Jag vet att jag har sagt fyrahundratremiljoner gånger att jag ska bli nyttig, gå ut och gå osv. Men det är något som inte stämmer med mig just nu. Må hända att jag är knasig som jag alltid är, men ja. Jag känner mig som ensam och då hittar jag ingen motivation. Även om jag vet att jag egentligen måste... Jag gick iallafall till Statoil!

Nä, nu får det räcka med text. Ska se om jag inte kan ladda hem någon film eller något och sedan gå och mysa. Sover uppe i Åsas gamla rum där det är kolsvart... läskigt!



Älskade Nova <3
Simma lugnt m8's.

26 mars 2009

Hittade en utmaning på en random blogg och eftersom jag har tråkigt så äre lika bra att göra den :D

Gå in och googla på dessa:
1. Ditt Namn
2. Ditt Mellannamn
3. Ditt Efternamn
4. Namn på gatan där du bor
5. Namn på den du gillar
6. Din ålder
7. Det sista du åt idag
8. Färg på tröja du har på dig just nu
Ta sedan den första bild som kommer upp!

(Alla bilder är miniatyrer, hoho)

1. Maria


2. Inger


3. Westerlund


4. Strömnäsgatan


5. Ville Valo (vem annars?)


6. 18 år


7. Morot


8. Svart


Vad får ni för bilder?
Gör detta och tala sedan om det för mig! ;)

26 mars 2009

Jag vill tipsa om Tinas blogg! Har gjort det i förra bloggen också, men man kan väl aldrig få för mycket av det goda?

Anledningen till att jag vill tipsa om hennes blogg är inte därför att hon är min bästaste vän i hela världen eller att hon är sjukt underbar utan för att hon skriver rätt intressanta saker och tipsar om allt möjligt! (Nu, tillexempel, då jag pratade med henne sa hon att hon skulle tipsa om olika filmer, de vill ni väl inte missa?)

Så därför tycker jag att ni kan kika in där en snabbis och kolla läget. Sen är de ju inte förbjudet att kolla in den flera gånger till heller!



Simma lugnt

26 mars 2009

Sitter just nu i skolan och har turism. Har fastnat lite på en sak... En resa dit man åker för att må bra och öka sin självkänsla? Tips någon? :D 



Mysfaktor!

25 mars 2009

Nu har man fått i sig lite kvällsfika och är på g i säng, skönt! 2 lektioner imorgon, varav en av dom är på trettio minuter. Helt galet.... skönt!


Sov gott och simma lugnt!

P.S) Förlåt Åsa, nu har jag sparat en massa bilder på din dator! D.S
P.S 2) Vad betyder P.S & D.S? D.S 2

25 mars 2009

Ja som ni kanske märker har jag då ändrat mig angående bloggandet och därav gjort en annan blogg. Kioskmongo kanske inte var det bästa "namnet" och jag trodde inte att jag skulle skriva där såpass mycket som jag gjort.

Här är iallafall den nya, fräscha - som ser nästan exakt ut som den förra, men med lite förändringar - bloggen. Hoppas att alla som vill har hittat hit och att jag inte fick någon att gråta.


Simma lugnt!

RSS 2.0