14 maj 2009

Jag ligger och kikar på Eurovision Song Contest just nu, spännande. Sverige har ju redan gått vidare så nu hejar jag på Norge! Hur söt är inte Alexander?! :D Serbien är också helt min smak! Hahahahaha!

Haha min mamma "Doktorn" har ställt ännu en diagnos på mig. Jag har, dock kan det vara på sant hoho, tydligen fått tillbaka min allergi mot laktos, gluten och socker. Nu tänker ni säkert; yeaah right. Ofta man kan vara allergisk mot allt det. 
- Ja, det kan man! Var faktiskt sjukligt allergisk mot det när jag var typ 3 år.. eller jag gick i 1an, vet inte hur gammal man är då, och några år framåt... Skulle vara lite lustigt om det visade sig att det var de som kom tillbaka efter alla dessa år. Fast det var som aldrig borta? Jag bara... sket i det. Man ville ju äta som en vanlig unge och inte gå i "luckan" hela tiden.

Usch så jag tjorvar...

Borde egentligen lägga all min energi till Buddhismen, men hur kul är det på en skala? Eller, man kan nog inte ens sätta in de på en skala.. så tragiskt är det! Kommer ändå att briljera på provet imorgon... eller vi kan hålla tummarna att jag gör det! Ska iallafall läsa igen om det jag fått ner på papper, gå och duscha och sedan sovaaaa!



Hej Dalai Lama, simma lugnt!

5 maj 2009

Studenten närmar sig med stormsteg. Istället för att verkligen umgås med folk i klassen och ta det lugnt är man uppslukad av läxor, prov, inlämningar.. Kul.

Vilken dag det har varit idag. Alltifrån en långresa i Nya Zeeland till 1.5 timme av skånska till träffa vänner till se, för mig, årets första mygga. Dessutom har jag talat ut med T, E, E, J, G och S. Det känns bra, mycket bra. Måste verkligen tagga till nu så jag inte insjunknar ännu mer. Tre positiva saker om mig idag? Hm, tål att tänkas på. Nu ska jag skynda mig att sova, men först döda myggan! 




Simma lugnt.

RSS 2.0